Поліція затримала двох «археологів» біля стадіону «Шахтар» в Павлограді

Поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі щось шукають в клумбі біля стадіону «Шахтар». Коли очевидець зробив зауваження, то невідомі втекли. Заявник припустив, що шукали правопорушники шукали там наркотики.

Під час перевірки інформації правоохоронці затримали двох чоловіків, які підходили під опис заявника. У них при собі виявилися наркотики. Особистості вже вдалося встановити. Виявилося, це жителі Павлограда.

Також правоохоронці отримали ще одне повідомлення про підозрілого чоловіка. Виявилося, що у нього був при собі опіум.

За вказаними епізодами було відкрито кримінальну справу за статтею 309. У рамках справи поліція буде з’ясовувати всі подробиці події.

Раніше ми повідомляли, що лікарі підозрюють, що хлопець переборщив з наркотиками. На Харківщині 16-річний підліток, житель села Борисівка Липецького району, потрапив в реанімацію у важкому стані.

Як повідомили в ГУ Нацполіціі в Харківській області, вночі мати виявила, що хлопцеві погано, і викликала швидку. За попередньою інформацією лікарів, підліток отруївся наркотичною речовиною. Зараз він знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

Повідомлялося, що в Харкові «боржник» спіймали на гарячому серед білого дня.

На Студентській активісти з організації «Опора України» затримали молодика, який торгував наркотиками серед білого дня.

Протиправну діяльність торговця наркотичними засобами зупинили, а самого «бізнесмена», який «сильно кається», викликали на розмову.

За його словами, він продавав дурь «три-чотири дні». Хлопець не радить іншим займатися подібним бізнесом і навіть зобов’язався зав’язати з такою діяльністю. Відзначимо, що при цьому особливого каяття на обличчі молодого чоловіка не спостерігається.

Нагадаємо, в Харкові знайшли управу на торговців наркотиків

А ще Politeka повідомляла, що Гонтарева закотила вечірку для сина з наркотиками і річками алкоголю

Також Politeka писала, що в Запорізькій області пенсіонер їхав в маршрутці з гранатою