Політик і лідер однієї з найбільш популярних музичних українських груп «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук побував в Дніпрі

Багато жителів Дніпра чекали 9 липня з завмиранням серця, мріючи насолодитися душевними композиціями однією з найбільш популярних українських гуртів «Океан Ельзи». Спочатку, все йшло за розкладом: рух транспорту по набережній огородили, сцену встановили, а от концерт так і не почався, повідомляє Інформатор .

Сотні людей, прийшли на Фестивальний причал, проте концерт все ще не почався.

Очікувалося, що виступ почнеться о 20:30, проте, навіть о 21:20 концерт так і не розпочався. Багато людей прийшли сюди сім’ями, разом з маленькими дітьми. Зрозуміло, така затримка їм не до душі. Почався концерт тільки о 21:40 і тривав майже годину.

Видання пише, що Фестивальний причал був забитий майже повністю і виділити якусь одну категорію шанувальників виявилося непросто. Концерт відвідали діти в супроводі батьків, підлітки, компанії друзів і закохані парочки.

Гурт виступив зі своїми відомими хітами. Публіка не приховувала почуттів і підспівувала хлопцям, а більшість глядачів не могли встояти на місці і танцювали під улюблені мелодії. Раздетая Каменских потрясла обнаженными формами: «Полный треш, даже грудь выпрыгнула», фото +18

Незважаючи на те, що концерт тривав майже до 23:00, народ не хотів відпускати виконавців і попросив їх виступити на біс. Завершальною в цьому вечорі стала абсолютно нова композиція, яка незабаром з’явиться в студійній якості в загальному доступі для всіх.

Зазначимо, раніше ми писали, що музикант, політик-початківець, лідер партії «Голос» поділився архівними сімейними знімками.

44-річний Святослав Вакарчук опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram фотографії своїх рідних. «Сьогодні — День сім’ї в Україні. Якби не моя сім’я, я не став би тим, ким є зараз», — написав фронтмен групи «Океан Ельзи».

Він також подякував своїм рідним.

«Це так прекрасно», «Ви неймовірні», «Неймовірна сім’я», «Кращі і улюблені», «Останній раз Святослав фотографувався з ріднімі в 90х рр?», — відреагували інтернет-коментатори на пост співака.

Нагадаємо, Вакарчук відверто розповів, заради чого йде на вибори: «Потрібно завершити…».

Як повідомляла Politeka, Вакарчук ретельно приховує свою дружину: фото брюнетки.

Також Politeka писала, що Вакарчук порівняв свої походи в Раду: «Дві великі різниці»